Takaisin etusivulle

06.08.2024

Nemo-integraatiot ja -rajapinnat -webinaari 29.8 klo 10-12

rajapinta

Tervetuloa 29.8. järjestettävään Nemo-hankkeen sidosryhmäwebinaariin. Webinaarin sisältö keskittyy järjestelmän rajapintoihin ja integroitumiseen sekä näiden testaamiseen. Nemo-järjestelmä tulee sisältämään useita eri tapoja hyödyntää järjestelmää, ja näistä yksi tärkeimmistä on integraatiokyvykkyys. Integraatioita tulee kahta erilaista, joista toinen on EU:n julkaisema asetuksen laajuinen integraatiomenetelmä ja toinen on kevyempi kansallinen rajapinta. Kerromme lisää näistä integraatiomenetelmistä sekä niiden testaamisesta seuraavan vuoden aikana, ennen kuin järjestelmä otetaan käyttöön.

Webinaarin agenda:

  • Kello 10:00 - 10:45: Nemo EMSW -järjestelmän integraatiot ja rajapintakuvaukset sekä toiminnallisuudet
  • Kello 10:45 - 11:15: Reporting Interface Module (RIM) -integraatio
  • Kello 11:15 - 11:30: Kansallinen rajapinta
  • Kello 11:30 - 11:45: Testauksen aikataulu
  • Kello 11:45 - 12:00: Q&A

Mahdollisia kysymyksiä integraatioihin ja jo julkaistuihin rajapintoihin liittyen voi lähettää ennakolta sähköpostilla osoitteeseen emsw@fintraffic.fi, ja niihin pyritään vastaamaan ennen webinaaria tai ottamaan kysymysten sisältö huomioon webinaarin sisältöä suunniteltaessa.

Webinaari on tarkoitettu liiketoiminnasta ja teknologiasta kiinnostuneille sidosryhmien edustajille. Webinaari avaa rajapintojen kautta tapahtuvien ilmoitusten sisältöä sekä satamarajapinnan toimintaa ensimmäisen tunnin aikana, ja webinaarin loppuosa sisältää erityisesti teknistä tietoa varsinaisesta teknisestä integraatiototeutuksesta.

Rekisteröidy webinaariin tämän linkin kautta Nemo integraatiot ja rajapinnat webinaari.

 

Brändilogoja
  • EU programme